Jokainen perinne alkaa innovaatiolla.

Yli 5000 vuotta osaamista.

Noin 5000 vuoden ajan tiili on ollut osa kulttuuritekniikan ohjelmistoa eikä se koskaan katoa yhteiskunnasta, korkeintaan se katoaa yhteiskunnan mukana. Sitä paitsi, perinteisiä tiiliä, jonka mittasuhteet ovat 1: 2: 4, on löytynyt Induksen kulttuurista Pakistanista alkaen 2 800 eaa. Toinen erittäin tunnettu muoto on Rooman valtakunnan tiili laatta , jota käytettiin yleisesti Rooman aikakaudella.

Nykypäivä

Sisäiset ja ulkoiset arvot tekevät tiilestä yhden monipuolisimmista rakennusmateriaaleista Nykyään tiili ei ole vain historiallinen ja perinteinen rakennusmateriaali, vaan myös erittäin tekninen ja moderni rakennus materiaali joka vakuuttaa itsensä menestyksekkäästi betoni / teräs / lasi -arkkitehtuurilla joka kätkee sisään myös paljon tunnetta.

Noin 5000 vuoden ajan tiili on ollut osa kulttuuritekniikan ohjelmistoa eikä se koskaan katoa yhteiskunnasta.

OMINAISUUDET

Tiili on kiistatta yksi monipuolisimmista ja pitkäikäisimmistä rakennus materiaaleista joka on huoltovapaa. Se mahdollistaa hienon arkkitehtuurin ,tekee rakennuksesta kiinnostavan ja samalla kiehtovan jota on halu päästä koskemaan ja tutkimaan lähempää. Luodaan yhdessä jotain pysyvää tiilestä.

MIKSI JA KÄYTTÖ

Se on loistava ja visuaalisesti tehokas yksityiskohta, joka tekee siitä kiehtovan; se kätkee sisäänsä paljon käsityötä ja tunnetta niin valmistuksessa kuin myös sen muuraamisessa rakennukseen. Se muodostaa oman identiteettinsä rakennukseen joka on verrattavissa ihmisen ihoon, mikä tekee jokaisesta tiilijulkisivusta uniikin.

SUUNNITTELIJOILLE

Autamme suunnittelijoita, Arkkitehtejä ja asiakkaita luomaan ja käyttämään puu tuotteita jotka parantavat tilojen ilmettä, yhdistävät ihmisiä ja luovat rauhallisen ilmapiirin. Olemme ylpeitä siitä että voimme ylläpitää käsityö perinteitä mitkä liittyvät puu rakentamiseen ja tarjota asiakkaille ajattomia tuotteita jotka eivät seuraa lyhyen aikavälin suuntauksia.

TOIMITILAT

Pälkäneentie 1
00510 Helsinki
olli@chipsandbricks.com
Puh. +358 50 4345 782