SEMENTTI TASOITTEET

Sementti tasoite parketin ja lattia päällysteiden alle

Tasainen pohja täydellisten tulosten saavuttamiseksi asennuksessa Suunnitteletteko lattiamateriaalin asentamista epätasaiselle alustalle? Silloin kannattaa käyttää tasoitusmassaa. Se tasoittaa alustan, tukkii reiät ja halkeamat, tasoittaa epätasaisuudet ja varmistaa, että alusta on tasaisesti imukykyinen. Tasoitusmassan perustana käytetään sementtiä, kipsiä tai jopa polyuretaania, jota kutsutaan myös nimellä polyuretaani.

Itse tasoittuva sementti tasoite, tasoittamiseen ja pieniin täyttöihin.  Soveltuu jopa 20 mm kerrospaksuuksille kerta levityksellä. Raskaaseen käyttöön asuin-, liike- ja teollisuusalueilla, esim. sairaaloissa, liiketiloissa, kauppakeskuksissa ja teollisuushalleissa.

Tehokas ohut tasoite suurille pinnoite paksuuksille lattia päällysteiden ja parketin alle. Itse tasoittuva,  ohut tasoite aluslattioiden kerta tasoittamiseen ja täyttöön.  Suurille pinnoitepaksuuksille 3-60 mm kotitalouksissa ja kaupallisissa sisätiloissa normaalikäytössä, esim. kerros- ja toimistorakennuksissa.
Laajan käyttökohteen ja erinomaisten ominaisuuksien ansiosta lähes kaikentyyppiset aluslattiat voidaan tasoittaa ja täyttää. Korjaus tasoite tarttuu hyvin monenlaisiin eri materiaaleihin ja sen erityisen hieno koostumus mahdollistaa sen levittämisen hyvin ohuena kerroksena.  Epätasaisuudet voidaan tasoittaa millimetrin kymmenesosaan.